Direcţia de Asistenţă Socială a oraşului Tîrgu Neamţ face angajări

1

Direcţia de Asistenţă Socială a oraşului Tîrgu Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de inspector debutant din structura Biroului Protectia Copilului si Autoritate Tutelara din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială a oraşului Tîrgu Neamţ.
Concursul va avea loc la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a oraşului Tîrgu Neamţ, str. Ştefan cel Mare, nr. 62, Tîrgu Neamţ şi va consta în:
– 02 februarie 2016 selecţia dosarelor;
– 08 februarie 2016, ora 10ºº susţinerea probei scrise;
– 10 februarie 2016, ora 10ºº susţinerea interviului.
Dosarele de înscriere înaintate de candidaţi se pot depune până la data de 27 ianuarie 2016, ora 16ºº la Compartimentul Registratură din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială a oraşului Tîrgu Neamţ (biroul nr.2) şi trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 49, alin (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.
Condiţii de studii şi vechime pentru ocuparea postului:
– Studii universitare de licenţă absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, specializarea Asistenţă Socială, Psihologie.
– Vechime în specialitate studiilor necesară exercitării funcţiei publice: nu este necesară.
Detalii privind condiţiile generale şi specifice precum şi bibliografia sunt disponibile accesând pagina oficială www.primăriatîrguneamţ.ro precum şi la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a oraşului Tîrgu Neamţ .
Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0233/790245, int 115.

1 Comentariu
  1. cr spune

    Cat costa???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate