Echipajul școlar de la „Conta”, locul I la concursul ”Europa văzută prin ochii copiilor”

0

Un grup de elevi de la Liceul „Vasile Conta” din Târgu Neamț a participat luni, 9 mai, la cea de-a IV-a ediție a concursului ”Europa văzută prin ochii copiilor”, activitate implementată de Asociaţia Culturală „Star” Piatra-Neamţ în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” şi Primăria Piatra-Neamţ.europa-400x200

Echipajul „Independenții” de la liceul târgnemțean s-a clasat pe locul I la categoria Gimnaziu, alături de alte două grupuri de elevi din Piatra Neamț, reușind să obțină admirația juriului, deși la competiție au participat numeroase echipaje de la unitățile de învățământ din județele Neamț și Dâmbovița.

Activitatea şi-a propus să evalueze creativitatea în artele plastice (pictură, desen, grafică etc.), interpretare artistică (muzică, teatru, dans) şi cunoştinţele generale, într-un format inovativ.

Pe ritmuri de muzică şi în paşi de dans, elevii şi-au prezentat lucrările artistice şi au răspuns la întrebări din domeniul educaţiei civice.

Felicitări cadrelor didactice şi elevilor participanţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate