Scaun Cavaleresc la Târgu Neamţ

1

Membrii „Ordo Equestris Vini Europae” au infiintat weekendul trecut Scaun Cavaleresc si la Targu Neamt. Primarul Daniel Harpa, fostul city-manager, Francesco Capuano si fostul vice CJ, Mircea Pintilie, impreuna cu alte sase persoane au devenit membri „Ordo Equestris Vini Europae”, sub deviza „In Honorem Dei et In Honorem Vini”. La ceremonia de investire a noilor Cavaleri ai Vinului, au luat parte consilieri ai vinului din Legatele Iasului, Sighetul Marmatiei, Constanta si Chisinau. Scopul cavalerimii este cel de a promova valorile fundamentale ale Europei, pacea, prietenia si libertatea, pornind de la ideea culturala a vinului.

Reporter: Viorela Gherasim, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

1 Comentariu
  1. ION spune

    CE TREABA ARE NEAMUL ROMANESC CU ASTFEL DE FESTIVITATI IMPRUMUTATE ??COLONISTII ISI BAT JOC DE ROMANIA CU ASTFEL DE PARADE SI ROMANILOR VAD CA LE PLACE.NU INTELEG CE ROL ARE CRUCEA PE RANTIILE UNOR PARTICIPANTI..!!!???Foarte ciudata MASCARADA ASTA!!CUI FOLOSESTE SI LA CE?????PESTE 100 DE ANI OARE CE VA FI ROMANIA DACA SE IMPLICA IN ASTFEL DE PANARAME?????????????CHESTIA CU ..vinul e minciuna.ALTUL E INTERESUL!ADICA BATAIA DE JOC DE ROMANIA! CEREMONIA ASTA FACEPARTE DIN CIRCUL PE CARE NU-L SERVESTE LUMEA APUSEANA DE CATIVA ANI BUNI INCOACE.NU CUMVA VIILE ROMANESTI VOR FI A STRAINILOR IN CATIVA ANI???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate