TELVERDE pentru salvarea animalelor sălbatice aflate în dificultate

0

Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice (ACDB) a înființat o linie telefonică specială, apelabilă gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă, la care pot fi raportate incidentele de orice fel care au legătură cu animalele sălbatice.

Numărul TELVERDE pentru animalele sălbatice aflate în dificultate  devenit operational ieri, 3 mai.

Ai găsit un animal sălbatic rănit sau bolnav, apelează 0800 800 778 și intră în legătură cu specialiștii ACDB!„, transmit reprezentanții ACDB pe pagina de facebook.

Crearea liniei TEL VERDE la care oamenii pot apela pentru a sesiza cazuri de animale sălbatice aflate în dificultate a fost posibilă datorită proiectului Wildlife Help, finanțat de Telekom prin Programul TeImplici. Wildlife Help își propune să întărească capacitatea de intervenție și salvare a animalelor sălbatice aflate în dificultate, prin utilizarea unor sisteme inovatoare de monitorizare online, monitorizare post reabilitare și implicare a comunității la nivel național în activități de localizare și informare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate