Bărbatul din Grumăzești dat dispărut, găsit mort într-un pârâu

0

Căutări cu final tragic în cazul bărbatului din Grumăzești, județul Neamț, dat dispărut de familie. Constantin Ciocârlan (75 de ani) a fost găsit decedat, în albia unui pârâu din localitate, la 11 zile după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

În după-amiaza zilei de miercuri, 17 octombrie, o femeie care trecea pe lângă pârâul numit Răstoacă i-a zărit pălăria și bastonul. Când s-a uitat mai îndeaproape, a observat cu groază trupul fără suflare. Femeia a anunțat imediat rudele decedatului, care au sunat apoi la Poliție.

Potrivit IPJ Neamț, la examinarea exterioară a cadavrului nu au fost constatate urme de violenţă.

„Ieri (17 octombrie- n.red.), în jurul orelor 16.00, polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Crăcăoani a fost sesizați de către un bărbat despre faptul că tatăl său, dat dispărut de familie, a fost găsit decedat în apa unui râu din localitatea Grumăzești.

În urma deplasării la fața locului, colegii au identificat în apa râului cadavrul aparținând bărbatului dispărut.

Pentru a scoate corpul din apă, s-a solicitat sprijinul pompierilor. După extragerea sa, s-au efectuat cercetări la fața locului. La examinarea cadavrului, polițiștii au stabilit că nu prezenta urme de violentă pe suprafața exterioară a corpului”, a declarat pentru ZiarTarguNeamt.RO purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan.

Cadavrul a fost transportat în vederea efectuării necropsiei la Serviciul de Medicină Legală Neamț.

„În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a conchis Robert Costan.

Necropsia va stabili, cu exactitate, cauzele morții nemțeanului.

Amintim că Ciocârlan Constantin a fost văzut ultima oară îndreptându-se spre magazinul din localitate la data de 6 octombrie a.c. Detalii aici (click)

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate