Încă o SIMULARE pentru elevii din Neamț, înainte de Bacalaureat

2

Veste bombă pentru elevii care se pregătesc să susțină anul acesta examenul de Bacalaureat.

După ce au crezut că au scăpat de stresul simulărilor, iată că, în curând, elevii de clasa a XII-a trebuie să se pregătească de o nouă serie de astfel de examene care le vor testa cunoștințele.

Contactată telefonic, prof. Elena Laiu, inspector școlar general, a confirmat că se va organiza încă o simulare la nivelul județului Neamț. „Este planul de măsuri pe care și l-a propus Inspectoratul Școlar Județean Neamț în urma rezultatelor de la simularea națională.”, a precizat inspectorul școlar general Elena Laiu.

Așadar, elevii nemțeni din clasa a XII-a vor intra din nou în febra simulărilor, începând cu data de 17 mai.

Succes!

SURSA: ZiarPiatraNeamt.RO

2 Comentarii
  1. Agla Mari spune

    Pai doar asta mai ramanea de facut, nu? Sunt profesor de romana de 20 de ani si atata prostie si incompetenta nu am mai vazut. Incepand cu cei de la minister si isj, care sunt total rupti de realitate. La ce se asteapta acum? Sa ia toata lumea note de 10?? Cand elevul nu mai da doi bani pe scoala si sistemul de invatamant este depasit si nu corespunde cu realitatea?? Treziti-va!!

  2. Y spune

    AVEȚI PERFECTĂ DREPTATE ! TAMPITI – PROGRAME SCOLARE FACUTE DE CEI CARE HABAR NU AU CE AR TREBUI SA STIE UN ELEV CUI FOLOSESC ATATEA FORMULE CRETINE LA GEOGRAFIE MATE CHIMIE FIZICA – LE TREBUIE DOAR NOTIUNILE DE BAZĂ ‘

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate