Micii atleți ai CSS Târgu Neamț, printre cei mai buni

0

În perioada 3-4 iunie, micii atleti ai Clubului Sportiv Școlar (CSS) Târgu Neamț au participat la etapa regională a campionatului național de atletism pentru copii 2, 3 și la etapa zonală a campionatului national de atletism pentru copii 1, desfășurate la Iași.

Aceștia s-au întors acasă cu rezultate deosebite, care demonstrează pregătirea lor intensă și pasiunea pentru atletism.

Astfel, la categoria Copii 3 -copii născuți în anul 2009, atletul Stafie Robert a izbutit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Devine astfel campion național regional în proba de triatlon 3 (50m, greutate si 600m).

 În proba de triatlon 3- rezervată fetelor –Luca Patricia a obtinut un meritoriu loc 2 cu record personal. La aceeasi categorie de vârstă în proba de ștafetă 4×50 m mixt, în componența Budurleanu – Muraru Massimo, Ignat Silviu, Luca Patricia si Cotor Andreea s-au clasat pe locul 2.

Budurleanu – Muraru Massimo s-a clasat pe locul 4 în proba de triatlon 4 (50m, oina si 600m). La aceeași probă, colegul său Apostol Cosmin s-a clasat pe locul 6. în proba de triatlon 2 (50 m garduri, lungime si 600m) sportivul Oglinzanu Alexandru s-a descurcat foarte bine obtinand locul 8 cu record personal.

La această competiție au participat și copiii Avasâlcăi Andrei si Smochina Ioan Matia- ambii mai mici decât categoria de vârstă la care s-a alergat. S-au descurcat însă foarte bine și au ajuns în prima jumătate a clasamentului.

La categoria copii 2, CSS Târgu Neamț a obtinut un meritoriu loc 3 in proba de stafeta 4×50 m mixt in componența Cotofana Flaviana, Elisei Florin, Hrinca Mihai si Diaconu Sara. In concurs a mai participat și sportiva Mosneagu Maria care s-a descurcat foarte bine, ea fiind începătoare.

La categoria Copii 1, în proba de tetratlon (60m, lungime, aruncarea mingii de oina si 600 m plat), atletul Apostol Alexandru a devenit vicecampion national zonal cu un rezultat foarte bun. Hrinca Ilinca s-a clasat pe locul 6 in finala probei de lungime cu record personal.

Sunt extrem de mândru de acești copii, au obtinut rezultate foarte bune! Au dovedit că sunt talentați, ambițioși, autodepășindu-se la fiecare competiție. Majoritatea dintre ei fac atletism doar de câteva luni de zile și asta mă bucură, îmi dau mari speranțe pe viitor de rezultate cât mai bune.

Țin să mulțumesc părinților pentru încurajare și implicare și nu în ultimul rând domnului director Pavel Laurențiu pentru tot sprijinul acordat!”, a declarat antrenorul Cătălin Suhani.

Felicitări și rezultate cât mai bune la următoarele competiții!

Andreea T.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate