Atenție, se restricționează furnizarea apei potabile în Târgu Neamț!

0

CJ APASERV SA anunță utilizatorii serviciilor de alimentare cu apă că din cauza secetei prelungite, a temperaturilor foarte ridicate și a nivelului scăzut de apă în puțurile de captare, se impune restricționarea furnizării apei potabile în orașul Tg Neamt.
Începând cu data de 11.08.2015, între orele 22.00-06.00, apa se va furniza cu presiune redusă iar în unele zone ale orașului nu va fi deloc în această perioadă.
Perioada de restricționare a furnizării apei este nedeterminată, în funcție de consumul zilnic și de posibilitatea acumulării apei în rezervoare.
Se va monitoriza zilnic activitatea de captare și înmagazinare pentru eventuala modificare a programului de furnizare a apei.
Compania face apel către utilizatorii serviciilor de alimentare cu apă să utilizeze apa potabilă furnizată numai pentru nevoi casnice, astfel încât să poată fi posibilă reluarea furnizării în regim continuu.

Zona operațională Nord

Ing. Lungu Iustin

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate