Humuleştiul, fără apă din cauza unei avarii

1

ApaServ anunta beneficiarii sai ca, din cauza unei avarii aparute la reteaua de distributie a apei potabile, se sisteaza furnizarea apei potabile, in Tg Neamt, cartierul Humulestii noi, str Hangului pastorului si in sat Humulesti in data de 21.06.2017, incepand cu ora 12:00, pana la remediere.

Ne cerem scuze fata de utilizatorii afectati si ii asiguram ca se va interveni cu operativitate, pentru finalizarea lucrarilor in cel mai scurt timp, au scris cei de la ApaServ pe blogul lor.

Nici în acest moment (19.50), utilizatorii afectaţi de această avarie nu au apă potabilă la robinete.

Ştim ce înseamna graba atunci când scrii, aşa că n-o să comentăm greşelile. Sperăm, totuşi, să remediaţi la fel de repede problema. Au trecut, totuşi, suficiente ore….

 

1 Comentariu
  1. Marcel spune

    Pe langa lipsa apei, prebleme si cu energia electrica. La fiecare schimbare a vremii moare ceva la electricitatea asta… daca bate vantu cade curentu…daca incepe sa ploua …ghici…cade curentu…nu mai zic la vantoase si ploi puternice ca cea de astazi… dezastru… se juca lumina cu mine de-a vati-ascunselea. Eu porneam tv sau pc ea le inchidea in secunda urmatoare…si…tot asa cateva ore bune. Asta este, SUNTEM IN SECOLUL 21 ce pana mea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate