Lucrări de sezon la Târgu Neamţ

1

423066_10151098215482493_1231987097_nEurosal a achizitionat circa 670 de puieti de tei, salcam, mesteacan, paltin, stejar rosu si scorusi (plante ornamentale).  ”Am plantat pe aliniamentul „Stefan cel Mare” si „Mihai Eminescu”. Am inceput de la podul de piatra, am taiat salcamii scorburosi cum erau si am plantat puieti de tei si de salcam frumosi. Am completat in locul celor uscati si unde a mai trebuit. In gradina publica, in parcul de la Super si in parcul „Ion Creanga”. Apoi in tot orasul, toate spatiile verzi. Investitia a facut-o Eurosal, deci nu Primaria si nu ne costa prea multi bani pentru ca gasim oameni de bine care ne mai sponsorizeaza cu puieti. Asa ca nu e o valoare atat de mare ce s-a achizitionat in toamana asta. Dar stiti ca in primavara asta au fost cumparati puieti de la cele doua Ocoale Silvice Garcina si Pipirig ale judetului Neamt la preturi mult mai mici decat la alte societati. Bineinteles ca am mai luat puieti de cires, tei si scorusi si din cadrul Ocolului Silvic Targu Neamt. Deci incercam sa inverzim orasul cu bani cat mai putini” a relatat viceprimarul Train Humulescu, care a tinut sa precize cum mai decurg lucrarile de asfaltare din orasul Targu Neamt: ”Se lucreaza pe strada „Daciei”, „Vanatorului” si de asemenea in ritm sustinut pe strada „Mihai Viteazul”. Cred ca anul acesta vom face receptia la doua strazi „Nemtisor” din Humulesti si „Mihai Viteazul” , iar pe strada H.C.C. incep lucrarile pregatitoare in vederea asfaltarii in anul urmator”.

Viorela Gherasim

1 Comentariu
  1. fiara spune

    parerea mea ar fi ca cei ce se casatoresc la primaria tg.neamt sa planteze cate un copac in tg.neamt,intr/un loc unde primaria permite!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate