Probleme cu furnizarea apei în Târgu Neamț – Apă cu presiune redusă până la oprire temporară pe mai multe străzi

0

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua de aducțiune a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplacută de a furniza apă cu presiune scăzută existând în unele zone și posibilitatea opririi temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Orașul Tg. Neamț, începând de astăzi 16.09.2021 ora 14,00 până la data de 17.09.2021 ora 13,00.

Vor fi afectați utilizatorii din zonele înalte și capetele de rețea din zonele înalte, respectiv străzile: Batalion, Câmpului, Munteni, Băile Oglinzi, George Coșbuc, Dimitrie Ulea, Mărășești, Biruinței.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate