Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 aprilie 2019
  • :
  • :

Salvamont Neamț solicită majorarea numărului de posturi

În şedinţa de miercuri, 19 decembrie, a Consiliului Judeţean Neamţ, va fi supus aprobării un proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statulului de funcții ale serviciului public SALVAMONT Neamț. Inițiator: Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Serviciul Public SALVAMONT Neamț, motivat de numărul insuficient de personal care trebuie să asigure continuitatea activității serviciului, solicită majorarea numărului de posturi aferent aparatului de specialitate, dar și transformarea postului vacant de referent debutant, studii medii în referent, gradul I, studii superioare de scurtă durată. Suplimentarea celor două posturi și transformarea postului vacant presupun majorarea cheltuielilor lunare de personal cu suma de 6.388 de lei, urmând ca ocuparea acestora să afecteze bugetul anului 2019, este prezentat în Expunerea de motive.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *