Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 30 mai 2020
  • :
  • :

„Sărbătorim românește” la Ziua comunei RĂUCEȘTI [1 septembrie/ Program]

Duminică, 1 septembrie, la Răucești se va sărbători românește, cu prilejul Zilei comunei.

Primarul Dumitru Bălăjel și Consiliul Local organizează ediția a XV-a a acestui eveniment menit să adune întreaga comunitate. Iar pentru asta, s-a lucrat la un program cultural-artistic diversificat, care să satisfacă toate preferințele.

Manifestările au loc pe stadionul din Răucești de la ora 14.00, când Ziua comunei va fi oficial deschisă prin cuvântul primarului Dumitru Bălăjel.

Pentru că viitorul depinde de noile generații și de educația pe care copiii o primesc pe băncile școlii, autoritățile locale au pregătit un moment special dedicat cadrelor didactice și elevilor din comună cu rezultate deosebite la învățătură. Se asemenea, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie vor fi chemațe pe scena special amenajată, pentru a fi felicitate de întreaga comunitate.

Recitalul de muzică populară și ușoară este programat să înceapă în jurul orei 15.30. Cei veniți la sărbătoarea comunei Răucești vor avea parte de joc și voie bună în compania tinerelor talente locale, dar și a unor artiști renumiți la nivel national. Pe scenă vor urca Ansamblul „Oglinduța”, Tineret Band,  Fanfara de la Răucești, Grigore Gherman, Angelica Flutur, Vasile Urzică, Ionela Brănișteanu, Sînziana Oșlobanu, George Gherasim, Gabriela Gherasim și Gabriela Ujică, dar și Anca Neașcu, ADDA și Provincialii.

Manifestările dedicate Zilei comunei Răucești anul acesta se vor încheia cu focuri de artificii.

Vă așteptăm să ne fiți alături!” transmite Dumitru Bălăjel, primarul comunei Răucești.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *