Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 5 aprilie 2020
 • :
 • :

„Aducem Basarabia Acasa”

Campania „Aducem Basarabia acasa” a fost lansata si la Piatra Neamt, iar mai multi voluntari, membri ai Filialei din Piatra-Neamt a Platformei Civice Actiunea 2012, sunt prezenti zilnic, in Parcul Central, incepand cu orele 17:00, unde colecteaza semnaturile pentru aducerea Basarabiei acasa.
In Romania, voluntarii campaniei si-au propus sa colecteze cel putin 100.000 de semnaturi din cel putin 10 judete ale Romaniei care sa sustina o initiativa legislativa a carei scop este sa apropie cele doua maluri de Prut si vizeaza dezvoltarea comuna culturala, educationala, sociala si economica a cetatenilor din cele doua state romanesti, precum si aspecte referitoare la raportul cetatenilor Republicii Moldova in relatia cu Romania.
Semnezi si tu?

Reporter: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei
2 comentarii la “„Aducem Basarabia Acasa”

 1. unul_din_multime

  Cele doua tari pot sa se apropie in orice fel si fara 10k de semnaturi!Nu poti aduce acasa ceva ce ai lasat in urma acum zeci de ani,ceva la care ai renuntat,mai mult sau mai putin,benevol doar ca sa-ti fie tie bine!Daca era vorba de o Unire aceasta se putea face imediat dupa ’89,nu acum!Cauza pentru care militeaza aceasta campanie e una pierduta inca de la inceput!Ca motto la aceasta cauza cred ca cel mai bine se preteaza sintagma/proverbul:”Dragostea nu se face cu forta!”!

  Raspunde
 2. Basarab zina sarmis-daciana

  Esti unul din cei ce latra printre gard =ramii in lumea ta straine =vei fi ca pitigoiu DE OFTICA miine cind Basarabia acasa vine .DRUMUL EI SPRE PATRIA UNITA NU MAI POATE FI OPRIT ..HAMAITI MAI HAMAITI ca gura degeaba vo raciti..NOI CEI CU SUFLET DE ACELASI NEAM SEMNAM SI BASARABIA IN CASA EI ADUCEM..AMIN.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *