Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 26 septembrie 2018
  • :
  • :

Cel mai incompetent spărgator din Europa e din Neamț. A furat din Germania un seif care era gol

Lipsa de profesioniști se simte în Neamț și la nivelul infractorilor. Chiar putem vorbi de un adevărat record în ceea ce înseamnă prostia infracțională, cel mai incompetent spărgător din Europa fiind de la Neamț. Acesta a fost arestat ieri de poliție și urmează să fie trimis în Germania pentru ispășirea unei pedepse cu închisoarea.

Infracțiunea comisă de incompetentul infractor a fost o spargere pentru sustragerea unui seif care cântărea destule kilograme. Problema spărgătorului incompetent a fost că după toată operațiunea și chinul specific deschiderii unui seif a constatat că în acesta nu se afla nici măcar un euro. Acum, incompetentul va sta în pușcărie pentru pătrundere prin efracție și distrugere de bunuri.

Spuneți dumneavoastră, cam cât de prost trebuie să fii să furi un seif gol. Ca să nu mai vorbim de cât de gură spartă și incompetent trebuie să fii ca după ce ai scăpat să fii găsit și băgat la pușcărie după câțiva ani de la săvârșirea faptei.

I.R.

ziar piatra neamtLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *