Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
  • :
  • :

”Curăţia din sufletul copiilor”, la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Târgu Neamţ

Joi, 8 martie, la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) Târgu Neamţ a avut loc o activitate specială, în cadrul proiectului educaţional judeţean ”Curăţia din sufletul copiilor”, ediţia  a II-a.

La activitate au participat elevii clasei  a VII-a și grupa de grădiniţă de la CSEI Târgu Neamț, dar și musafirii lor de seamă: un grup de elevi de la Clubul Copiilor şi clasa a III-a C de la Liceul ”Vasile Conta”.

Ghidați de tema numită Sărbătorirea a o 100 de zile de şcoală şi o surpriză pentru noii mei prieteni, elevii au realizat un program program artistic cu ocazia zilei de 8 martie, sub coordonarea profesorilor Mihaela Toma, Alina Meteleagă, Sânziana Oșlobanu și Vasilica Aron.

Din iubirea ce o poartă în suflete pentru mamele lor, elevii au confecţionat mărţişoare şi felicitări pentru ele, iar pentru noii lor prieteni formaţi au realizat felicitări personalizate.

Prin intermediul acestei activităţi, s-a atins şi obiectivul cel mai important, şi anume să socializeze elevii din învăţământul de masă cu cei din învăţământul special, o cât mai bună colaborare şi cooperare la nivel de grup, în vederea stimulării potenţialului creativ, dar şi dezvoltarea atitudinii de acceptare a elevilor cu C.E.S., precizează prof. Mihaela Toma de la C.S.E.I. Târgu Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *