O elevă din Neamț a reușit să emoționeze mii de moldoveni, prin cânt

1

O tânără elevă din orașul Târgu Neamț, aflată în Republica Moldova prin intermediul programului Școala de Vară Europeană Astra a reușit, prin cânt, să emoționeze un activist civic şi lider politic de peste Prut și să atingă sufletul a mii de moldoveni.

La finalul vizitei făcute de grupul de elevi și profesori din Neamţ, România la sediul Platformei Demnitate și Adevăr (DA), președintele organizației, Andrei Năstase a transmis live pe pagina sa de socializare momentul în care tânăra româncă interpretează melodia „Basarabia, nu plânge!”. Cântecul aparține artistei Aurica Dicusară, o adevărată purtătoare de voce și cuvânt a dramelor istorice trăite de basarabeni.

Cântate de eleva româncă și ascultate cu sufletul, nu doar cu urechile ciulite, versurile nu par a compune o melodie de jale sau de revoltă, ci mai degrabă un îndemn. Un îndemn către toți basarabenii, care trăiesc vremuri tulburi și care nu trebuie să-și piardă speranța că… vor prinde și timpuri mai bune, dacă luptă pentru libertatea lor și-a patriei lor.

„Eu vă mulțumesc din suflet pentru vizită. Să știți că a fost una atât de sufletească, încât m-a emoționat (..) Vă mai așteptăm, cu drag la Chișinău!”, a spus Andrei Năstase.

Clipul postat de liderul Platformei DA a fost vizualizat de mii de moldoveni. Mulți dintre ei l-au distribuit sau au postat comentarii în care o felicită pe eleva din județul Neamț, România.

Platforma DA duce o luptă deschisă împotriva corupției, pentru eliminarea „hoților” din conducerea țării și pentru păstrarea vectorului european al Republicii Moldova.

 


Reclama sponsorizata
Articole, Stiri de ultima ora, Stiri locale, Targu Neamt

1 Comentariu

  1. RALUCA 13 august 2017 la 14:20 -  Răspunde

    FELICITĂRI !
    DE CE NU AȚI SPECIFICAT NUMELE ELEVEI ?

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. *

Stiri de ultima ora

Ramofarm Târgu Neamț

Pelerinaje și excursii

megatravel

Mersul trenurilor

Spatiu publicitarReclama sponsorizata
Reclama sponsorizata

Publicitate

monumente

cetate

cuiejdel

humulesti

neamt

bacau

harghita

roman

roznov

piatra

neamt news

seosite

romaniahost

einstein

Editie print