Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 17 decembrie 2018
  • :
  • :

Polițiștii din Târgu Neamț, acțiune specială de 8 Martie

De Ziua Internațională a Femeii, Poliția orașului Târgu Neamț și-a unit forțele cu Poliția Locală pentru o acțiune rutieră specială: “sancționarea” doamnelor și domnișoarelor participante la trafic cu… flori.

Au ales o zonă centrală, Piața Adormirea Maicii Domnului. Pe rând, zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta și “amendate” cu câte o floare.

Luate prin surprindere și uneori cu actele pregătite pentru control, doamnele și domnișoarele s-au arătat încântate de gestul polițiștilor rutieri din Târgu Neamț.

Le-au multumit și le-au sugerat să aplice astfel de sancțiuni în fiecare zi.

Polițiștii locali din Târgu Neamț au acționat în special în rândul pietonilor. Numeroase femei au fost surprinse cu câte o lalea, pe trecerea de pietoni.

Pe lângă flori, politistii de sub Cetate le-au urat doamnelor şi domnişoarelor oprite în trafic să aibă parte de o primăvară frumoasă și fără evenimente rutiere.

Agenții de la Poliţia oraşului şi Poliţia Locală Târgu Neamţ transmit tuturor doamnelor şi domnişoarelor multă fericire, sănătate şi împliniri, cu prilejul zilei de 8 Martie!

ziar piatra neamtUn comentariu la “Polițiștii din Târgu Neamț, acțiune specială de 8 Martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *