Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 26 septembrie 2018
  • :
  • :

Sfântul Paisie de la Neamț, ocrotitorul ATOR Târgu Neamț

Asociația Tineretului Ortodox Român (ATOR) filiala Târgu Neamț își serbează ocrotitorul, pe Sfântul Paisie- unul dintre cei mai mari stareți pe care i-a avut monahismul nostru românesc.

Miercuri, 15 noiembrie, când Biserica Ortodoxă Română îl prăznuiește pe Sfântul Paisie de la Neamț, atorienii de la poalele Cetății vă invită la Casa Culturii „Ion Creangă”. Acolo, de la ora 14.30, are loc simpozionul intitulat „Sf. Paisie- Părintele Credinței”.

„Astfel, vă invităm să ne fiți alături la simpozionul organizat cu ocazia sărbătorii calendaristice a Sfântului Paisie de la Neamț, miercuri, 15 noiembrie, la Casa Culturii „Ion Creangă” începând cu ora 14:30, pentru prezentări de excepție despre viața și învățătura Sfântului”, precizează organizatorii.

După încheierea simpozionului, programul manifestărilor organizate de ATOR Târgu Neamț cu acest prilej continuă cu participarea la slujba de citire a acatistului Sfântului Paisie Velicikovski, la Mănăstirea Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *