ANA-MARIA FILIP, câștigătoarea Marelui Trofeu al Festivalului B Zone Folk România, ediția I

1

ANA-MARIA FILIP este cea care a câștigat Marele Trofeu al Festivalului B Zone Folk România, ediţia I (click aici pentru mai multe informații despre festivalul-concurs)

Pe acorduri de chitară şi cu o voce de invidiat, tânăra din Târgu Neamţ a reuşit să prindă juriul şi publicul în mrejele sale, dovedindu-şi fără doar şi poate talentul în interpretarea muzicii folk și creației lirice, pe aceeaşi scenă cu mari folkişti din România şi din străinătate.

Ana-Maria a prezentat compoziţii proprii în cadrul festivalului- concurs.

„Piesa a pornit într-o seară, după o zi întreagă de cursuri.

Se bazează pe ideea de dor… dor de părinţi, dor de casă. Cred că în acel moment mi s-a făcut atât de dor încât am reuşit să transmit prin versuri ceea ce am simţit.

Mi-a plăcut ideea, mi-a plăcut cum sună şi m-am ambiţionat să o termin la timp, pentru B Zone Folk. Era potrivită pentru festival şi mă bucur că a fost pe placul juraţilor şi al publicului.

Este piesa mea de debut, până la urmă, si sunt mândră de ea!”, a declarat Ana-Maria Filip pentru ZiarTârguNeamţ.RO, la scurt timp după ce organizatorii evenimentului i-au înmânat trofeul.

Ana- Maria Filip are 20 de ani și este din Târgu Neamț. În prezent, este studentă în anul II și în viitor va deveni o salvatoare de vieți, căci studiază Medicina Generală, la Iaşi.

Îmbină însă armonios studiul cu pasiunea sa, muzica. Şi a rămas şi una dintre domniţele care-şi fac simţită prezenţa pe Valea Ozanei la diverse evenimente, alături de Străjerii Cetăţii Neamţu’, coordonaţi de părintele Gheorghe Filip.

Felicitări şi mult succes în continuare, ANA- Maria Filip!

Festivalul- concurs B Zone Folk, ediția I, a avut loc la Târgu Neamț în perioada 3-5 mai, fiind organizat de Consiliul Județean Neamț și Primăria Târgu Neamț.

Andreea Trăsnea

1 Comentariu
  1. Cami spune

    Buna! Felicitari! Mergi mai departe nu renunta! Si eu am cantat candva pe scena casei de cultura, in sala mare a Casei Culturii, sau cea mica.sau la fostul pian cu coada, care ajunsese intr.un depozit din cladirea de peste drum de Liceul Stefan…mi.a placut, dar pe atunci…nu aveai cu cine sa faci muzica mai departe.
    Conteaza sa nu renunti!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate