Anunțuri GRATUITE de angajare pe ZiarTarguNeamt.RO

0

ZiarTarguNeamt.RO oferă firmelor din orașul Târgu-Neamț și din comunele învecinate posibilitatea de a publica GRATUIT anunțurile de angajare.

Sunt mulți tineri, și nu numai, care se află în căutarea unui loc de muncă în zona de sub Cetate, dar deseori anunțurile de angajare nu ajung la ei în timp util, pentru a-și depune CV-ul.

Pe partea cealaltă, societățile comerciale au nevoie de angajați competenți, pe care îi găsesc foarte greu.

Propunerea noastră vine, așadar, în sprijinul ambelor „tabere”.

Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți anunțul pe adresa de mail office@ziartarguneamt.ro sau printr-un mesaj pe pagina de facebook (click aici). Posturile vacante vor fi publicate GRATUIT și nu există nicio limită privind numărul de joburi.

  • ZiarTarguNeamt.RO este singurul ziar online care se adresează în special locuitorilor din orașul de sub Cetate și din localitățile învecinate. Numărul de vizitatori ai site‐ului www.ziartarguneamt.ro în luna octombrie 2021 a fost de 77.944 vizitatori unici, cu 167.925 vizite și 214.855 afișări de pagină.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate