(C.E.V.A.) Oportunitate pentru tinerii din zona Târgu Neamț. Înscrieri până pe 15 martie

0

Tinerii din zona Târgu Neamț cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani mai au timp până joi, 15 martie pentru a se înscrie la „C.E.V.A – Comunitate, Educație, Viitor, Artă”. 

Proiectul cultural își propune activarea populației tinere din orașul Târgu Neamț, prin implicarea directă într-un proces de explorare a realităților locale și crearea unui produs cultural specific.

„Ne-am propus să ne jucăm de-a teatrul, scrisu’ și comunitatea în speranța că așa sigur iese C.E.V.A. Doar că deocamdată nu prea avem cu cine să ne jucăm. Mai avem locuri libere din cele 20 disponibile pentru tabăra de creație din perioada 30 martie – 6 aprilie.

Așa că dacă ai între 14-18 ani, ești din Târgu Neamț și vrei să faci ceva hai să te joci cu noi pentru că la urma urmei joaca poate schimba lucrurile. Avem piscină, traineri faini și multe de făcut.

Cum ne putem întâlni? Zi-ne ceva despre tine sau despre comunitatea ta printr-un email la [email protected]. Orice îți trece prin cap. Poate fi fotografie, desen, film sau chiar trei fraze prin care ne spui cine ești și de ce vrei să te joci cu noi. Ne distrăm, învățăm și facem o super echipă pentru un super spectacol care trebuie să aibă actori, scriitori, regizori, oameni de comunicare, tehnicieni etc. Deci e loc pentru ce vrea fiecare. Mai e puțin timp. Hai cu noi la [email protected], transmit organizatorii aici.

Acest apel a fost deschis pentru formarea unei echipe de tineri care să se implice în toate fazele procesului de explorare și de creație C.E.V.A. Prima etapă va fi o tabără intensivă în timpul vacanței de primăvară, în care vor fi ghidați de către traineri cu experiență în mai multe domenii. La finalul proiectului, participantii vor dezvolta un spectacol de teatru bazat pe rezultatele cercetării. De asemenea, va fi organizată o expoziție, care va conține materialele culese și dezvoltate pe parcursul proiectului.

Participarea este gratuită, iar avantajele nenumărate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate