D.A.S. Târgu Neamț scoate la concurs două posturi de asistent medical

0

Direcția de Asistență Socială (D.A.S.) a orașului Târgu Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocupare pe perioadă netederminată a două funcții contractuale vacante: asistent medical debutant, la Cabinetul medical școlar stomatologic și asistent medical comunitar debutant.asistent-medical

Candidații își pot depune dosarele de înscriere până vineri, 7 octombrie, ora 14.00, la Compartimentul Registratură din cadrul DAS Târgu Neamț (biroul nr.2). Dosarul trebuie să conțină obligatoriu următoarele documente: cerere de înscriere la concurs, copie după un act de identitate, copiile documentelor care să ateste  nivelul studiilor și îndeplinirea condițiilor specific ale postului, carnetul de muncă sau, după caz, adeverințe care să ateste vechimea în muncă și sau în specializarea studiilor (copie), cazierul judiciar sau o declarative pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcția pentru care candidează, adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare și CV.

La data de 11 octombrie, vor fi selectate dosarele care îndeplinesc condițiile cerute, urmând ca pe 17 octombrie candidații să susțină prob scrisă. Cei care reușesc să ia notă de trecere vor susține proba finală-  interviul, la data de 20 octombrie.

Cei interesați să aplice pentru unul dintre cele două joburi pot obține relații suplimentare la numărul de telefon 0233 790245, int. 115. Condițiile specific, precum și bibliografia și tematica de concurs sunt disponibile și pe site-ul Primăriei Târgu Neamț.

Succes candidaților!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate