Ziua Internațională a Copilului sărbătorită la Tîrgu Neamț

0

ziua-copilZiua copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a aprecia și iubi copiii și de ce nu de a-i pregăti pentru un viitor sănătos și plin de succese. Și la Tîrgu Neamț, cei mici dar și cei mari au avut parte de voie bună, cu ocazia zilei de 1 iunie. De acest lucru s-a asigurat primarul orașului, Daniel Harpa alături de echipa de la Casa de Cultură „Ion Creangă”.ziau-cop.
Prichindeii de toate vârstele au sărbătorit în parcul din Grădina Publică, Ziua Internațională a Copilului. Alături de autoritățile locale,cei mici au cântat, au dansat, și au avut ocazia să se distreze alături de „Motanul încălțat”. Ei au avut parte de mai multe surprize pregătite de primăria orașului Tîrgu Neamț și Casa de Cultură „Ion Creangă”, care au avut grijă să le creeze celor mici o lume de poveste. Ei au putut fi pictați pe față cum și-au dorit, iar spre final le-au fost oferite dulciuri.
Marilena STURZU

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate